Tutustu pihavalmentajaasi

Tutustu pihavalmentajaasi

Hei,

Olen Anna Saarikoski-Tähtelä, taimiviljelijä ja puutarhayrittäjä.

Asun ja yritän Pohjois-Karjalassa, ihan Joensuun kupeessa Ylämyllyllä.

Syntyisin olen Helsingistä ja sieltä monien eri vaiheiden kautta päätynyt tänne. Kauaksi kaikesta tai kaiken keskelle, ihan miten haluaa asian nähdä. (Itse ajattelen jälkimmäisellä tavalla…)

Perheemme asuu vanhalla maatilalla, joka on ollut olemassa ainakin jo 1920-luvulta asti. Perheeseen kuuluu itseni lisäksi mies, kaksi opiskelijanuorukaista, koira ja kolme kissaa.

Ja tuhansittain pieniä ja vähän isompiakin kasvilapsia!


Miksi haluan auttaa sinua?

Ammatin lisäki puutarhan hoito on myös minulle rakas harrastus. Löysin puutarhaharrastuksen vasta aikuisiällä, vähän niinkuin puolipakolla ensimmäisen oman pihan myötä.

Muistan vielä hyvin, miltä tuntui, kun ei edes tiennyt mikä on perenna! Saati, että olisi ymmärtänyt puoliakaan joidenkin puutarhakirjojen ja ammattilaisten neuvoista ja ohjeista.

Muistan myös, miten ihanalta tuntui, kun joku osasi ja jaksoi selittää asiat niin, että aloittelijakin ne ymmärsi. Näitä ihmisiä on kiittäminen siitä, että minusta tuli lopulta itsestänikin ammattipuutarhuri ja taimiviljelijä!

Vaikka olen puutarha-alan ammattilainen, olen myös kiireinen yrittäjä. Minulla ei ole aikaa ja voimia toimia pihallani ja yrityksen istutusten parissa niin kuin pitäisi, tai niin kuin neuvotaan. 

Koen siis olevani samassa veneessä jokaisen kotipuutarhurin kanssa. Olen kokenut ihan niitä samoja pihastressejä, turhautumista, epävarmuutta ja kiukkuakin.

Mutta olen myös löytänyt näihin aika- ja voimapulmiin ratkaisuja, joista uskon olevan todella paljon apua muillekin pihan omistajille.

Tieto on kuin ilo, se paranee jaettuna.

Olen sitä mieltä, että kun me puutarhan harrastajat ja ammattilaiset jaamme kokemuksia ja oivalluksia toisillemme, kaikki voittavat.

Siksi haluan jakaa omaa tietoani mahdollisimman monille. Ja siksi olen paketoinut ne kaikille helposti saavutettavaan muotoon, verkkokursseiksi.


Mikä on tavoitteeni?

Tavoitteeni on, että nämä kurssit antavat sinulle paitsi tietoa, myös ajattelemisen aihetta.

Pyrin siihen, että ne ovat helppoja ymmärtää ja ideat käytännönläheisiä ja jokaisen toteutettavissa.

Toivon, että kurssien avulla sinä pystyt ohittamaan joitain sudenkuoppia ja virheitä pihan hoidossa. Olen tehnyt niin paljon virheitä tässä matkallani, että en näe mitään syytä, miksi sinun pitäisi tehdä ne uudestaan!

Koska haluan itse kehittyä tässä matkan varrella myös, haluan myös tutustua sinuun! Jokainen piha on yksilö ja jokainen pihan hoitaja on uniikki. Oli sinun kokemuksesi sitten kuinka vähäisiä hyvänsä, ne ovat ainutlaatuisia ja siksi arvokkaita.

Siksi kursseihin liittyy aina myös henkilökohtainen palvelu jokaikiselle kurssilaiselle.

Eli ota yhteyttä, jos mikä tahansa asia jäi mietityttämään, jos toivoit jotain enemmän tai kurssin anti ei tarjonnutkaan sinulle ratkaisua juuri siihen sinun ongelmaasi!

Haluan kuulla, oppia lisää sinun kokemuksistasi ja auttaa ratkaisemaan ne.

Nähdään kursseilla!


Tahtoisitko sinä saada oman puutarha-aiheisen kurssisi tai e-kirjasi mukaan Iloiseen Puutarhaan?

Onko sinulla pitkä kokemus pihan hoidosta? Tietoa ja osaamista, jonka haluaisit jakaa muillekin? Ja ehkä jopa saada siitä hieman lisätuloa? 

Nyt sinulla on mahdollisuus jakaa tietosi, kokemuksesi ja tarinasi helposti täällä Iloisessa Puutarhassa.

Tarvittaessa voin myös oikolukea ja toimittaa tekstisi luonnoksesta valmiiksi e-kirjaksi tai auttaa sinua rakentamaan videoistasi verkkokurssikokonaisuuden. 

Kerro ideastasi minulle tästä ja tuumataan yhdessä, sopisiko se Iloiseen Puutarhaan!

Kommentoi Facebooktunnuksillasi