Pihalla Auringon Tahtiin -blogi

Pihalla Auringon Tahtiin -blogi

Pihalla Auringon Tahtiin -blogi on hieman erilainen puutarhablogi. 

Sen tavoite on, että opit hoitamaan pihaasi ilman stressiä, hauskasti ja helposti.

Haluan myös, että pihasi täyttää juuri sinun toiveesi ja haaveesi, ei naapurisi, ei tv:n suunnitteluhortonomin eikä parhaimman ystäväsi. 

Ollaan Iloisesti Pihalla Auringon Tahtiin  ???? !


Mihin tarvittiin puutarhurin blogi?

Myymme taimia sekä naamatusten tilamme Taimipihalla että verkkokaupan kautta ympäri Suomen. Pääosan taimista myymme verkkokaupan kautta, joka meillä on ollut jo vuodesta 2008. 

Taimipihalla tapaan kesäisin ihania ihmisiä, joiden kanssa on mahtavia, välillä tunteikkaitakin keskusteluja. Kasveista, mutta myös lapsista, eläimistä, luonnosta ja ylipäätään elämästä pihan äärellä.

Koen nämä kohtaamiset hyvin tärkeäksi. Haluan tuntea ne ihmiset, jotka meidän taimiamme ostavat. Haluan auttaa heitä nauttimaan pihastaan enemmän ja tuskailemaan vähemmän. 

Mielessäni alkoi kyteä ajatus, miten voisin tutustua paremmin myös verkkokaupan asiakkaisiin. Voisinko mitenkään tuoda samaa inhimillistä, auttavaa ja kuuntelevaa palvelua myös verkkokauppaamme? 

Halusin, että Auringontähti olisi verkossa paikka, jossa:

  • pihoista ja puutarhoista kiinnostuneet voisivat tavata toisiaan, keskustella, jakaa kokemuksiaan
  • etsiä inspiraatioita ja ideoita, nautiskella kauniista maisemista ja kasveista
  • oppia uutta ja saada helposti apua pihaongelmiinsa.

Kaikilla kun ei ole mahdollisuutta vierailla näytepuutarhoissa tai edes taimimyymälöissä. 

Sinäkin olet ehkä vieraillut erilaisilla puutarhojen ja taimistojen nettisivuilla? Oletko huomannut, että netin tuomia mahdollisuuksia palvella paremmin ei tällä alalla ole juurikaan otettu käyttöön?

Verkkokaupat ovat vain tuoteluetteloita, eikä sivuilta löydä muuta apua akuutteihin pihaongelmiin kuin ”Ota yhteyttä” lomakkeita. Ei mitään konkreettista apua edes pihanomistajien  yleisimpiin ongelmiin, saati sitten henkilökohtaista neuvontaa. 

Tähän halusin muutosta.

  • Verkkokauppa on edelleen Auringontähden sydän. 
  • Voit seurata ja osallistua Auringontähden elämään myös somessa. Olemme mukana Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa, Twitterissä, Google+:ssa 
  • Facebookissa meillä on ihan ikioma ryhmäkin: Auringon Tahtiin Tarhurit, johon pääsee mukaan vain Auringontähden VIP-jänenet (=Pihakirjeen tilaajat).
  • Pihakirjeissä opastan sinua ajankohtaisissa puutarha-asioissa suoraan sähköpostiisi. Voit myös niihin vastaamalla saada aina minuun henkilökohtaisen yhteyden halutessasi.
  • Pihalla Auringon Tahtiin -blogissa autan sinua ymmärtämään pihaasi ja hoitamaan sitä kestävästi ja rennosti. Haluan antaa sinulle konkreettisia ja käytännönläheisiä ”tehtäviä”, joilla pihan hoitosi helpottuu.
  • Iloinen Puutarha on puutarhakoulu verkossa, jossa voit opiskella omaan tahtiisi kestävää, ekologista, luontoa kunnioittavaa ja sinun toiveesi täyttävää puutarhan hoitoa.

Hyppää sisään ja tule mukaan Auringontähden iloiseen porukkaan!

Kommentoi Facebooktunnuksillasi