Täältä löydät ohjeita

mm. kurssien ostoon, rekisteröitymiseen sekä jäsenpalveluihin kirjautumiseen. Vilkaise lisäksi usein kysytyt kysymykset sivun alaosasta.

Jos näistä ei löydy ongelmaasi ratkaisua, pistä viesti minulle tästä ja palaan pian asiaan!

 

Kurssille ilmoittautuminen:


Jäsenpalveluihin rekisteröityminen:

Kun rekisteröityessäsi annat Pihakirjeessä saamasi jäsenkoodin kohtaan MAKSUSETELI, saat pääsyn jäsenpalveluihin samalla kertaa.

Voit myös rekisteröityä Iloinen Puutarha -sivustolle ilman koodia, mutta silloin jäsenpalvelut (jäsenkurssi + materiaalikirjasto) eivät tule käyttöösi automaattisesti.

Kun haluat tämän jälkeen ottaa käyttöön jäsenpalvelut, sinun tulee ensin kirjautua sivustolle ja sen jälkeen jäsenpalveluihin sivun alaosan linkistä (kts. alla Tapa 2). 

Etukäteen rekisteröityminen ei ole välttämätöntä, vaan voit tehdä sen samalla kertaa jäsenpalveluun/kurssille rekisteröitymisen yhteydessä.

(Hyppää silloin suoraan alla olevista ohjeista Tapa 2:een.)


 

Tapa 1: Näin rekisteröidyt sivuston käyttäjäksi jäsenkoodin avulla

 ➡ Kirjaudu/rekisteröidy -nappula löytyy sivun yläosasta


  ➡ Pakollisia tietoja rekisteröityessä ovat:

  • sähköpostiosoite
  • etunimi
  • sukunimi
  • itse valitsemasi salasana

Muut tiedot ovat vapaaehtoisia.

 

 


HUOM! Jos et anna rekisteröityessäsi Maksusetelin koodia (eli jäsenkoodia), et vielä pääse VIP-jäsenen palveluihin.

Voit kirjautua luomillasi tunnuksilla nyt sivustolle ja sen jälkeen jäsenpalveluihin tai ostamallesi kurssille saamasi koodin avulla.

 


Tapa 2: Rekisteröidy Jäsenpalveluihin suoraan sivun alaosan linkin kautta:

 


 ➡ Sivun alaosasta löytyy ruskea laatikko, jossa lukee: ”Jatka tästä vasta, kun sinulla on koodi”. Klikkaa sitä.

 


 ➡ Pakollisia tietoja ovat 

  • sähköpostiosoite
  • etu- ja sukunimi
  • valitsemasi salasana

Muut tiedot voit antaa, jos haluat.

Anna jäsenkoodi kohtaan ”Alennuskupongin koodi” ja klikkaa sen jälkeen palkkia ”Käytä alennuskuponki”.

Nyt hinta nollautuu. 

Hyväksy rekisteriseloste ja klikkaa ”Osta nyt”.

 

 


Kun kirjaudut sivulle jatkossa, pääset Omat kurssit -sivulle, jossa näkyy kaikki käytettävissäsi olevat palvelut. (Myös maksulliset kurssit, joille olet kirjautunut.)

Omat kurssit -sivulla voit myös tarkastella suorituksiasi, lunastaa mahdollisen maksusetelin (jos esim. et sitä rekisteröityessäsi antanut) sekä muuttaa käyttäjätietoja halutessasi (esim. salasanaa).

 


UKK

Entä jos unohdan salasanani?

Klikkaa Kirjaudu-linkistä löytyvää kohtaa ”Unohditko salasanasi?” niin pääset nollaamaan vanhan salasanan ja luomaan uuden. Käytä rekisteröityessäsi käyttämääsi sähköpostiosoitetta.

Kauanko minulla on aikaa kurssin käymiseen?

Niin kauan kuin tarvitset  🙂 ! Takaan kursseille pääsyn vähintään puolen vuoden ajan, muuten saat rahasi takaisin. (Force majeure -ehdoin). Käytännössä kurssimateriaali on käytössäsi ihan niin pitkään kuin haluat.

Jos ja kun kursseja päivitetään, saat myös uudet materiaalit käyttöösi. Jos kurssi poistuu kokonaan valikoimista tai yhdistyy johonkin toiseen, eikä kurssin ostostasi ole yli puolta vuotta, tarjoan sinulle mahdollisuuden päästä maksutta korvaavalle kurssille.

Mikäli kurssin kävijä jakaa rekisteröitymiskoodia, kirjautumistunnuksiaan tai kurssimateriaalia luvatta muille, hänet voidaan poistaa kurssilta. Jos meillä on tällaista syytä epäillä, otamme tilaajaan yhteyden ja selvitämme asian tietysti ensin.

Mitä tarkoittaa käytännössä kurssiin sisältyvät puutarhurin neuvontapalvelut? Onko esim. viestien määrä jotenkin rajoitettu?

Tähän palveluun sisältyy sanalliset neuvot juuri siinä laajuudessa ja niin pitkään kuin sinä niitä tarvitset! Viestien tai kysymysten määrää ei ole mitenkään rajoitettu.

Palveluun ei kuitenkaan sisälly yksityiskohtaiset istutus- tai pihasuunnitelmat, jotka on mahdollista tilata erillisenä palveluna.

Poikkeukset tästä on mainittu kurssin tiedoissa.

En nyt juuri ehdi opiskella, mutta kurssi kyllä kiinnostaisi. Pitääkö se aloittaa heti?

Ei tarvitse. Voit hyvin aloittaa opiskelut vasta myöhemminkin. Aineisto on käytettävissäsi niin pitkään kuin tarvitset.

Voinko ostaa kurssin lahjaksi?

Toki ja helposti. Voit jo tilatessa ilmoittaa, jos haluat meidän lähettävän lahjan suoraan saajalle. (Lähetämme silloin hänelle viestin, jossa kerromme sinun hankkineen hänelle tällaisen verkkokurssin ja liitteenä on tilauksen Infokortti koodeineen ja ohjeineen.)

Tai voit tilauksen jälkeen tulostaa Infokortin, kääräistä sen lahjapaperiin ja antaa suoraan lahjan saajalle. Tai voit vain lähettää hänelle Infokortin sähköpostitse.

Kurssille kirjautujan ei tarvitse olla sama kuin tilaajan/maksajan.

En ole tyytyväinen kurssiin. Miten saan rahani takaisin?

Kursseilla on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Ota yhteyttä tämän ajan puitteissa puutarha@auringontahti.com ja ilmoita tilinumerosi, niin maksan ilmoittautumismaksusi kokonaisuudessaan takaisin.

Toivon, että kerrot syyn perumisellesi, mutta se ei ole ehtona rahojen palauttamiselle.

E-kirja ei vastannut toiveitani. Saanko rahani takaisin?

Valitettavasti E-kirjoille emme voi antaa rahat-takaisin-takuuta sen jälkeen, kun kirja on tilaajalle toimitettu ladattavaksi. Tämä siksi, että latauksen jälkeen kirja on tilaajan käytettävissä, luettavissa ja tallennettavissa, joten sen palauttaminen on mahdotonta.

Jos olet tyytymätön E-kirjan sisältöön, ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta. Löydämme varmasti jonkin kompromissin hyvitykseksi, joka tyydyttää molempia!

 

Eikö näistä löytynyt vastausta pulmaasi? Ota yhteyttä puutarha@auringontahti.com ja saat apua!