Hei, tästä voit rekisteröityä

Iloisen Puutarhan jäsenpalveluihin!

 

Jäsenpalvelujen ydin on viikottain ilmestyvä Pihakirje. 

Se ei ole mikään tarjouskirje, jonka tarkoitus on vain saada sinut ostamaan tuotteitamme ja palvelujamme.

Sen ensisijainen tarkoitus on auttaa sinua oivaltamaan, löytämään uusia ideoita ja toimimaan pihallasi kestävästi ja siitä nauttien. 

Teen paljon työtä, että jokainen kirje olisi merkityksellinen ja toisi oikeasti apua pihapulmien kanssa kamppaileville.

Ne sisältävät konkreettisia ohjeita, ohjaavat sinua tiedon lähteille ja löydät niistä esimerkkejä, joitka auttavat sinua ymmärtämään pihaasi.

Toki kerron kirjeissä myös ajankohtaiset kuulumiset puutarhalta, tarjoukset ja uutuudet. Ja tarjoan sinulle välillä myös uutuuksia testattavaksi ja kommentoitavaksi.

”Olen iloinen tällaisesta postista. Saan selkeästi ja yksinkertaisesti kerrottuja ohjeita mukavalla tavalla kerrottuna. Kiitos!”

VIP-asiakkaana saat pääsyn myös Materiaalikirjastoon, jossa käytössäsi on jatkuvasti laajeneva valikoima oppaita, linkkejä, työvälineitä ja kursseja pihan hoitoasi helpottamaan.

”Sopivan lyhyesti ja ytimekkäästi puhdasta asiaa, joka laittaa oikeasti miettimään uudelleen vanhoja käsityksiä. Jutut myös sen verran lyhyitä ja mielenkiintoisesti kerrottuja, että ne jaksaa lukea alusta loppuun. Tykkään!”

Jokainen Pihakirjeen tilaaja pääsee vain jäsenille avoimelle ”Aloittelijan pihanhoito” verkkokurssille.

Joka kuukausi (alk. helmikuussa 2018) jäsenille on tarjolla myös Kuukauden kurssi. Se voi olla esim. vain jäsenille räätälöity kokonainen kurssi tai e-kirja. Tai tarkempi esittely ja erikoistarjous jostain sivustolla myynnissä olevasta kurssista/e-kirjasta. VIP-jäsenenä pääset tietysti myös itse vaikuttamaan tämän Kuukauden kurssin sisältöön! 

”Tyytyväinen olen ja tämän ansiosta sain jo menneen kesän katsoa liikaa stressaamatta puutarhaamme, joka on ns. ”puolihullu” ja jossa luonto saa osin tehdä omaa kiertokulkuaan siihen tavalla tai toisella puuttumatta.”

Pihakirjeen tilaajana sinulla on aina apunasi henkilökohtainen puutarhuri, joka todella haluaa auttaa ja neuvoa sinua. Tavoitat minut milloin vain helposti ja nopeasti vastaamalla Pihakirjeeseen.

VIP-asiakkaana pääset mukaan myös Facebookissa ikiomaan ryhmäämme Auringon Tahtiin Tarhurit! 


Miten jäseneksi sitten pääsee? Ja mitä se maksaa?

VIP-jäsenyyden saa vain ja ainoastaan yhdellä tavalla; tilaamalla Auringontähden Pihakirjeen.

Se ei maksa sinulle yhtään mitään, eikä sido sinua kiinni mihinkään sopimuksiin! 

Voit tilata Pihakirjeen samantien tästä:

Kun olet ilmoittautunut listalle, saat sähköpostin, jossa on jäsenkoodisi. Kun syötät koodisi seuraavalla sivulla, jäsenyyden hinta nollautuu ja saat kaikki palvelut samantien käyttöösi.

Jatkossa pääset jäsenpalveluihin ja kursseihin sivun ylälaidan ”Kirjaudu” napista.

Jäsenyys kestää niin pitkään kuin haluat, lopetat sen helposti milloin vain yksinkertaisesti poistumalla Pihakirjeen tilaajalistalta.

Jos poistut Pihakirjeen tilaajien listalta, katkeaa samalla myös jäsenyytesi.

Tästä pääset rekisteröitymään jäsenpalveluihin

9,999.00 

Löydät jäsenkoodisi Pihakirjeestä. Kun syötät koodin seuraavalla sivulla, jäsenyyden hinta nollautuu!